måndag 18 maj 2009

Lite väl ung förare kanske....

.....men jag kunde inte motstå att lägga ut bilden. Hon ser ju överlycklig ut, Emmy, som fick leka chaufför i T-birden en solig söndag i maj.
Våren kommer mer och mer, häggen har blommat ut, liksom körsbärsträden, men äppelträden står i full blom istället! Gräsmattan är oförskämt grön och tät redan, trots en väldigt torr och varm april.

Pionerna sticker upp sina lustiga fingrar mot himlen, svårt att fatta att det kan bli blommor av det!
Backsippan är lurvig och skön och blommar fortfarande! Den är en favorit!Och idag slog paradisapeln ut nästan alla sina blommor. Trädet blir grannt i år med många härligt ceriserosa blommor!Ikväll har jag varit på Kulturskolans Blockflöjtskonsert i S:t Tomaskyrkan. Emmy var med och spelade tillsammans med hela västerorts blockflöjtsspelande ungar i varierande åldrar. Medverkade gjorde också en grupp historiska dansare, och det hela inleddes med en sprittande Farandole och bland dansarna syntes, så klart Emmy, dansdockan nummer ett!

Gissa om det spratt i mina gamla folkdansarben!

En jättefin konsert, jisses vilka duktiga ungar, och vad blockflöjt kan vara fint! Måste nog revidera min uppfattning lite....*S*


Tack för idag! Inget napp på utmaningen, men det kan väl bli fler kanske!
Eller nån kul lista.....listor kan vara väldans roliga, ibland;)

Kram Eva




Inga kommentarer: