torsdag 17 september 2009

Tidig morgon......

Jo, visst är det vackert en soldisig septembermorgon, men för en B-människa som mej, var det mindre kul att ge sig iväg hemifrån före kl 07.00 för att vara chaufför! Herrn i huset skulle åter lämna in finbilen för justering av fjädringen hos Oljemarks, och säger verkstan kl 07.00 så är det vad som gäller tydligen! Oförhandlingsbart! Kompisen som skulle följt med, för att jag skulle slippa knalla upp i ottan, backade ur igår kväll, och vi blev grymt besvikna faktiskt. Skälet var lite tunnt! Och sen ska bilen hämtas igen, när vet man inte, men under dagen antar jag. Det är ett evigt åkande fram och tillbaka.

Tack för hjälpen? Vad är det? Suck! Men kompisen var jättehygglig, ända tills han backade ur!
Livet är inte helt rättvist alla gånger.
Bilen ja, det är snart slut på säsongen, men i tisdags gjorde vi ett
besök Eggeby Gård igen. Trevligt ställe med mycket kultur och nostalgi. Titta gärna på bilderna!


Hösten smyger sej så sakteliga även hit till vårt hörn av världen.
Men det har varit en fantastiskt ljummen och härlig månad hittills. Äpplena är färdiga att åka till musteriet på Ekerö för att få hem litervis med vitaminkryllande härlig äppelmust! Det bästa med det stället är att man får musten av sina egna äpplen med sig hem. Här finns lite bilder från förra året! Det är ett härligt ställe, fullkomligt nerlusat av 70-talsnostalgi!

Ser fram emot att den här dagen ska ta en ände, men den blir lång;) Ska nämligen till tandläkaren sent i eftermiddag och dra ut en rot, inte roligt alls!

Men ute skiner solen och livet är nog inte så tokigt ändå!

Kram Eva

2 kommentarer:

Nunne sa...

Morgonstund har guld i mun säger det gamla ordspråket. Men f-n vet? Själv har jag varit vaken sen 03,55 i morse. Det är inget kul kan jag tala om.

Eva sa...

Usch din stackare, kan du inte somna om? Lider med dej!
Kraaaaaaaaam