måndag 1 december 2008

Stjärna för en dag.......

......nej, inte en dag, bara några minuter. Men vilka minuter!
Och vilken dag!

Efter en sömnlös natt, där en fras i Wind of Change konstant upprepade sig i mitt huvud, kravlade jag mej upp kl 05.00. Efter att ha dragits med ett envist virus i fyra veckor, trodde jag in i det sista att jag inte skulle kunna klara av detta, men det gick!

Kl 08.57 äntrade vi scenen på Norra Latins konferensanläggning och välkomnade de tillströmmande konferensceltagarna med tre sköna sånger. Dom blev väldigt förvånade (vilket var meningen) och vi fick verkligen varma applåder!

Sen fick vi åka hem och vila ett antal timmar. Själv försökte jag sova igen lite av det jag förlorat under natten. Sen var det dags för dusch och sätta på lilla facet igen. Snygga kläder för kvällens deltagande och så iväg med T-banan igen, denna gång till Berns!
Åh denna vackra anläggning! Fantastiska takkronor t ex, något som även Hasse å Tage uppmärksammade i en av sina visor därifrån!

Efter soundcheck tillsammans med Idolvinnaren Markus Fagervall och hans band, blev vi bjudna på mat. Gott och flott på alla sätt och vis.

Sen vidtog den långa v-ä-n-t-a-n!!!!

Vi hade en egen liten salong som loge och där blev vi tvungna att stanna medan kvällens gäster vimlade och drinkade sig redo för stora salongen. Just då var det många som längtade efter en toalett, men vi fick vackert stanna på rummet.

När det var fritt fram tog vi en kort runda upp till NK för att titta på deras berömda julskyltning, som var en enorm besvikelse i år. Plastigt och inte för fem öre julkänsla! Enligt min åsikt iallafall;)

Sen blev det mer vänta, en timmes hårdkörning med finslipning av detaljer, hur vi går in, hur vi går ut, svåra passager i någon låt. Vi var taggade till tusen!

Lite försening i programmet, och det kändes som luften skulle gå ur hela gänget......men så kom klarsignalen och vi gick upp på scenen, till härligt jubel och applåder!
Vi sjöng våra tre låtar, den sista, Wind of Change tillsammans med Markus!

Och så var det slut!!! Häpp!!! På några minuter var allt över och vi hade gjort det vi repeterat för i månader!! Kändes faktiskt lite snopet, men vi var ett gäng mycket trötta och mycket nöjda körsångare som drog hemåt i natten, till vardagen, långt ifrån idoler och glittrande takkronor på Berns!

Kram Eva

1 kommentar:

Anonym sa...

HÄFTIGT du Pullizzzzzz ;-))
Kram